Me Dashuri nga Shqipëria

Me synimin e ruajtjes dhe pasqyrimin e traditës shqiptare fromalbania.com sjell nëpërmjet dyqanit tonë online një gamë të gjerë produktesh tradicionale shqiptare. Tek ne ju do të gjeni produkte të ruajtura me fanatizëm dhe produkte të ditëve të sotme. Do të gjeni veshje popullore të krahinave të ndryshme të Shqipërisë si  qilim, sixhade, punime dore të ndryshme, punime prej bakri, metal, druri, guri, etj. Shpresojmë të mbeteni të kënaqur nga fromalbania.com.

Shporta  

0 L Transporti

0 L Shuma

Paguaj

Krahinat

Prodhuesit

Veshje popullore Zmadho pamjen

Veshje popullore

1,234 L

21 artikujt në gjëndje

» Shto në listë e dëshirave

Curved ahead of the curve.

For those about to rock, we give you nine amazing colors. But that's only part of the story. Feel the curved, all-aluminum and glass design and you won't want to put iPod nano down.

Great looks. And brains, too.

The new Genius feature turns iPod nano into your own highly intelligent, personal DJ. It creates playlists by finding songs in your library that go great together.

Made to move with your moves.

The accelerometer comes to iPod nano. Give it a shake to shuffle your music. Turn it sideways to view Cover Flow. And play games designed with your moves in mind.

 • Botimeshqip.com.

  Misioni ynë është:
  Të krijojmë tregun më të mirë për shqiptarët brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë për të blerë libra online.

 •                     I.I.I

  Ne jemi një staf i kualifikuar me synimin për të qënë lider në fushën e IT-së. Ne jemi plotësisht të përkushtuar për të qenë pranë jush dhe për të përmbushur kërkesat tuaja....

 • Kujdesi ndaj Klientit

  Ju ndodheni në faqen e kujdesit ndaj klientit, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe asistuar në ç’do paqartësi që ju keni.